Profile PVC - KMG

 

Sistemul de profile PVC KMG produs de firma Altest este un sistem complex imbinand tehnologie austriaca, germana si bulgara.

Profilul KMG este un sistem durabil, rezistent la lovituri de 3kg/cm la temperatura de 23 ° C, respecta standardele europene pentru luciu de suprafata.

KMG este un sistem de profile pvc cu un design atractiv cu trei, patru si sase camere, cu un coeficient de transferic termic faoarte bun raportat fiecarui tip, cu o structura ce nu permite arderea, rezistent la schimbarile de sezon, nu contine plumb.

 

Depozit profile PVC si Aluminiu:

Pentru a veni in intampinarea dvs. avem permanent in stoc/comanda profile PVC, profile aluminiu Altest, armatura pentru tamplaria PVC, va asiguram suport tehnic, instructiuni, planse de montaj si detalii de executie pentru intreaga gama de produse furnizate de noi.

 

Dena-Asis este furnizor profile PVC, feronerie GU si accesorii pentru ferestre si usi(pervaze de pvc pentru interior, pervaze de aluminiu pentru exterior pentru tamplarie PVC cu geam termopan, praguri pentru usi pvc, amortizoare, broaste, manere etc.)

 

Livram in Judetele Alba, Cluj si Bistrita-Nasaud. Zona cea mai activa din punct de vedere al livrarilor este reprezentata de orasul Cluj-Napoca, insa desfasuram operatiuni semnificative si in Bistrita, Zalau, Alba Iulia, Aiud, Radauti, Vatra Dornei, Iasi, Galati Oradea. Activitatile de distributie directa sunt efectuate prin intermediul celor doua depozite din Cluj-Napoca si Bistrita.

 

Profil PVC