Profile aluminiu Altest

 

Profilele de aluminiu Altest sunt concepute pentru a satisface toate cerințele utilizatorului final. Cu un design simplu dar elegant, accesibile tuturor sunt alegerea frecventa pentru toata lumea.

Profilele de aluminiu Altest sunt în conformitate cu toate standardele europene de calitate, cu sisteme pretabile atat pentru interior cat si pentru toate tipurile de cladiri, pentru lucrari de anvergura. Altest ofera profile de aluminiu din intreaga gama standard RAL.

 

Depozit profile Aluminiu si profile PVC: 

Pentru a veni in intampinarea dvs. avem permanent in stoc/comanda profile aluminiu Altest, profile PVC si accesorii, va asiguram suport tehnic, instructiuni, planse de montaj si detalii de executie pentru intreaga gama de produse furnizate de noi.

 

Dena-Asis este furnizor profile Aluminiu, profile PVC KMG, feronerie GU si accesorii pentru ferestre si usi(pervaze de pvc pentru interior, pervaze de aluminiu pentru exterior pentru tamplarie PVC cu geam termopan, praguri pentru usi pvc, amortizoare, broaste, manere etc.)

 

Livram in Judetele Alba, Cluj si Bistrita-Nasaud. Zona cea mai activa din punct de vedere al livrarilor este reprezentata de orasul Cluj-Napoca, insa desfasuram operatiuni semnificative si in Bistrita, Zalau, Alba Iulia, Aiud, Radauti, Vatra Dornei, Iasi, Galati Oradea. Activitatile de distributie directa sunt efectuate prin intermediul celor doua depozite din Cluj-Napoca si Bistrita.

 

 

 

Catalog profile Aluminiu