FERONERIE USI

Pentru sisteme integrate de management al accesului G-U are intotdeauna solutia potrivita. Va invitam sa consultati catalogul Sistemelor de securitate pentru USI.

 

Suntem distribuitor feronerie marca GU pentru tamplarie PVC, tamplarie Aluminiu si lemn precum si accesorii ale aceluiasi brand german G-U.

Sistemul de feroneria GU este unul complex si complet acoperind toate necesitatile de siguranta si tipuri de acces pentru usi(amortizoare usi, balamale usi, broaste de siguranta, cilindri, praguri, silduri/manere, solutii pentru iesiri de urgenta, sistem antipanica, sistem control acces).

Gama GU de feronerie usi PVC si feronerie usi Aluminiu dar si pentru usi din lemn acopera necesarul pentru usi de intare in locuinte, usi cu trafic intens, usi de evacuare, usi cu necesar de securitate ridicata. 

 

Livram in Judetele Alba, Cluj si Bistrita-Nasaud. Zona cea mai activa din punct de vedere al livrarilor este reprezentata de orasul Cluj-Napoca, insa desfasuram operatiuni semnificative si in Bistrita, Zalau, Alba Iulia, Aiud, Radauti, Vatra Dornei, Iasi, Galati Oradea. Activitatile de distributie directa sunt efectuate prin intermediul celor doua depozite din Cluj-Napoca si Bistrita.

Pentru sistem de feronerie pentru usi va stam la dispozitie cu feronerie marca GU din stoc sau la comanda, asiguram suport tehnic, instructiuni, planse de montaj si detalii de executie pentru intreaga gama de produse furnizate de noi.