Cilindri usa

FERONERIE USI » Cilindri usa

 Sisteme de cilindri seria 88

Seria de cilindri pentru folosire zi de zi cu securitate standard, cu protectie inpotriva duplicarii cheii si descuiere neautorizata. Disponibil pentru broaste standard si cu chei fara card de securitate. 

 

 Sistem de cilindri seria 31

Standardul usilor de siguranta este dat de cilindrii din seria 31. Datorita versatilitatii variantelor, aceasta serie sta la baza diferitelor aplicatii ale broastelor.

Combinarea cu seria de cilindrii 33 SL este posibila in ambele cazuri, cu differ inregistrat si cu ansamblu de broaste.

 

 

 Sisteme de cilindri seria 33

Cilindri seria 33 sistemul de incuiere SL  combina incuierea intr-un singur punct cu un mecanism aditional de incuiere laterala.

Combinarea cu cilindri seria 31 este posibila cu sisteme de incuiere cat si cu differ inregistrat. Serie de cilindri pentru cele mai inalte cerinte de securitate. 

 

 

 Sisteme de cilindri seria 50

Sistemul de chei reversibile cu profil de cheie paracentric ofera in acelasi timp o incuiere usoara si securitate sporita. Disponibila pentru aplicatii braoaste standard, chei fara card de securitate si pentru incuiere securizata. Disponibila in functie de cerintele clientului.

 

 

 Sisteme de cilindri seria 45 janus

Serie de cilindri inovatori si sofisticati pentru cele mai inalte cerinte de securitate si functionalitate in toate sistemele complexe de incuiere. De asemenea se potrivesc perfect pentru incuiere unei singure usi.

 

 

 Cilindri electronici ESI 58

Sistemele de incuiere electronice combinate cu cilindri seria 45 janus. Alocarea si managementul autorizatiilor de incuiere se face cu ajutorul soft-ului ESI 58 SOFT.