Broaste de siguranta pentru usi

FERONERIE USI » Broaste de siguranta pentru usi

 

 

broaste siguranta

 click pe imagine pentru catalog tehnic

 

 G.U-SECURY Automatic

 

Usi de intrare perfect sigure datorita sistemului automat de inchidere in mai multe puncte. Pur si simplu inchideti usa fara a o incuia - doua zavoare se inchid automat (20 mm).

 

Doua modele disponiblie:G.U-SECURY Automatic cu deschzator-A si G.U-SECURY COMFORT pentru o utilizare mai facila.

 

 

 G.U-SECURY MR

 

Modele disponibile: MR 2 sau MR 4 cu 2 si 4 zavoare solide. Zavoare solide cu "interior tare": Hardened steel inserts make them proof against being sawn through.

 

 G.U-SECURY MR 2 M

 

Sisteme de incuiere si descuiere actionate electric - de asemenea pot fi actionate prin sisteme centrale de control sau prin sisteme de acces si control - aceste sisteme de incuiere a usilor sunt folosite pentru constructii complexe.

 

 

 G.U-SECURY Automatic 4

 

Grad ridicat de siguranta - cu sistemul dublu de incuiere, usa este intotdeauna incuiata i mai multe puncte. 4 zavoare de 20 mm incuie usa automat si sigur.

 

 

 G.U-SECURY DR

 

Incuiere perfecta in mai multe puncte creata din siatemele de incuiere G.U-SECURITY SH si MR. Doua zavoare de incuiere, unul intrand in podea, iar celalalt in plafon (actionare manuala cu cheie).

 

 G.U-SECURY SH

 

Solid si sigur - sistemul de incuiere G.U-SECURY SH ofera protectie si siguranta impotriva tentativelor de spargere  impiedicand desprindera canatului tocul usii. In functir de tip, 2 sau 4 zavoare se prind in tocul usii in diferite pozitii.

 

 

 G.U-SECURY R

 

G.U-SECURY R cu 4 role cu came este "pionier" pentru gama de sisteme SECURY .

 

 

 G.U-SECURY cu lant de siguranta

 

Permite comunicarea cu exteriorul fara riscuri - disponibil cu sistemul automat SECURITY, MR(zavor solid), SH (cleste de incuiere) sau R (role cu came).